400. závod II

v cíli

Ačkoliv Dáša Hůrková, po dlouhé běžecké pauze způsobené zdravotními problémy, teprve začíná tréninkově poklusávat, podařilo se jí v sobotu 12.2. absolvovat její 400. závod. Stalo se tak v Plzni v areálu bývalé papírny, kde se zúčastnila  amatérské motoristické akce – závodu Motocar race 2011. Byl to závod motokár na jedno nejrychlejší kolo v časovém limitu patnácti minut. Tedy úplně odlišná akce od těch, kterých se běžně členové našeho klubu účastní. I přesto se jí podařilo obsadit 4.místo v ženské kategorii (startoval i Jiří Hůrka, ten skončil mezi muži 20.).

Touto netradiční akcí tak završila čtvrtou stovku závodů a přidala jí k 365  závodům běžeckým  (z čehož je 52 Motocar race 2011orientačních běhů, 27 maratónů a 21 ultramaratónů), ke 12 triatlonům (včetně jednoho s ironmanskými objemy), ke čtyřem lyžařským závodům, dvěma plaveckým závodům, dvěma atletickým desetibojům, dvěma vrhačským pětibojům, několika závodům v jednotlivých technických disciplínách (disk, oštěp, výška apod.), dvěma bowlingovým turnajům, jednomu minigolfovému turnaji a několika dalším tradičním, méně tradičním i zcela netradičním akcím.

Během těch čtyřech stovek závodů uběhla celkem 5769 km, na kole ujela 464 km, dalších 170 km přidala na lyžích a více než 21 km uplavala. Celkem stála (alespoň pomyslně) 35x na nejvyšším stupínku, stříbrný post obsadila 45x a ten bronzový dokonce 57x.

Tak ať se jí zdravotní problémy vyhýbají, aby co nevidět mohla naplnit i ten pověstný půllitr.

Zanechej komentář


Ve zkratce

29.6. Svátek oslavil Petr Szász. Přejeme vše nejlepší.

24.6. Svátek oslavil Jan Bock. Přejeme vše nejlepší.

18.6. Matouš Hůrka se zúčastnil druhého závodu série Boulderděti. Výsledky hledejte zde.

16.6. Svátek oslavil Šimon Hůrka. Přejeme vše nejlepší.

15.6. Svátek oslavil Víťa Chocholouš. Přejeme vše nejlepší.

10.6. Matouš Hůrka se zúčastnil závodu v lezení na rychlost- Kladrubský expres. Výsledky.

8.6. Petr Szász oslavil narozeniny. Přejeme vše nejlepší.

26.5. Matouš Hůrka zvítězil v závodu v lezení na obtížnost- Májový open ve Stříbře. Výsledky.

Kalendář akcí

Počasí v regionu
Rubriky